Mitos Oy on ollut pölynhallintatuotteiden valmistaja ja rakennussuojaustuotteiden maahantuoja jo vuodesta 2002. Maahantuonnissa edustamme kansainvälisesti tunnetuimpia valmistajia, joiden laatuvaatimukset ovat tinkimättömiä. Omaa tuotantoamme olevat tuotteet ovat oman alansa parhaimmistoa.

Myynnin kasvaessa etsimme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Etelä-Suomen myyntialueelle 

Haemme aktiivista tuloksentekijää hoitamaan Etelä-Suomen alueen jo olemassa olevia asiakkuuksia sekä hankkimaan aktiivisesti uusia asiakkaita. Edustat Mitos Oy:n tuotteita ja räätälöit sekä toteutat palvelumallejamme asiakkaiden kanssa.

Hoidat asiakkuuksia toimialueellasi Etelä-Suomessa. Pääset organisoimaan oman työkalenterisi ja asiakaskäynnit oman aikataulusi mukaan. Työssäsi tarjoat asiakkaallesi sopivia ratkaisuja heidän liiketoimintoihin tuomiin haasteisiin rakentamiseen ja suojaukseen liittyvissä tarviketarpeissa. Et ole pelkkä myyjä vaan haluat myös olla asiakkaidemme työkaveri ja kumppani, joka löytää ratkaisut heidän liiketoimintansa tuomiin haasteisiin.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa osaamista ja kokemusta B to B myynnistä rakennusalan tuotteiden parissa sekä tuloksellista työotetta. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä olet rohkea tarjoamaan asiakkaalle parhaiten sopivia ratkaisuja. Osaat käyttää näppärästi erilaisia tietojärjestelmiä ja työskentelet pääosin virka-aikana. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Annamme täyden tuen työhön ja asiakashankintaan. Arvostamme myyntihenkistä ajattelutapaa, innovatiivisuutta sekä innostunutta työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja liikkuvan työn, missä on kilpailukykyinen palkka sekä vapaa autoetu.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi/cv ja palkkatoivomus viimeistään 30.9.2021 mennessä sähköpostilla [email protected]. Lisätietoja tehtävästä puh. 010 526 1690. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miksi Mitokselle töihin?

  • Vakituinen ja liikkuva työ
  • Kilpailukykyinen palkka
  • Vapaa autoetu