Power Cover ORIGINAL, itseliimautuva 1 x 25m

Kuvaus

Itseliimautuva porras- ja lattiasuoja Power Cover Original pintaosa on erittäin tiheää synteettistä kuitukangasta (350g/m2), joka kestää kovaakin kulutusta, esimerkiksi telineiden tai saksinostimien alla. Tuotteen pohjaosassa on vedenpitävä ja itseliimautuva kalvo, joka toimii myös pystypinnoilla! Asennukseen et siis tarvitse teippiä. Poistettaessa POWER COVER ei jätä suojattuihin pintoihin mitään jälkiä tai liimajäämiä ja lisäksi voit käyttää tuotetta uudestaan seuraavassa kohteessa.

Hyödyt
-Nopea asentaa, ei tarvitse teippiä.
-Voi asentaa vaaka tai pystypinnoille.
-Kestää erittäin kovaa kulutusta.
-Ei päästä nesteitä suojattavalle pinnalle
-Poistettaessa ei jätä liimajäämiä.
-Tarttuu kaikkiin pintoihin
-Ei Liukastumisia. Pinnan tekstuuri takaa pitävän askeleen.
-Ei nukkaa.
-Helppo pitää siistinä imuroimalla.

Työturvallisuus
Samalla, kun suojaat pinnat naarmuilta ja kolhuilta pidät huolta myös työturvallisuudesta. Hyvin suojattu työmaa on siisti, turvallinen ja mukava työympäristö. Kevyet ja helposti asennettavat suojaustuotteet ovat myös asentajalleen mieluisampi vaihtoehto raskaiden ja hankalien tuotteiden sijasta.

Mitos POWERCOVER pysyy luotettavasti ja tasaisena paikallaan, eikä siihen synny kompastumisvaaraa aiheuttavia ryppyjä tai repsottavia reunoja. Jalan alla POWER COVER on erittäin pitävä, joten se estää turhat liukastumiset.
POWER COVER on kevyt kantaa ja helppo asentaa ilman teippiä, tämän ansiosta asentajan kuormitus vähenee ja loukkaantumisriskit pienenevät.

Mitos POWER COVER sitoo itseensä likaa, joka on helppo imuroida pois ja näin vähentää turhaa ilmassa leijailevaa rakennuspölyä.

Mitos POWER COVER ei sisällä mitään haitallisia aineita.

Ympäristö
POWER COVER tuotetta voidaan käyttää uudestaan ja hävittää polttamalla, kun tuotetta ei enää käytetä.
Mitos Oy on sitoutunut aktiivisesti alentamaan co2 päästöjä ja optimoimaan energiatehokkuutta kaikessa toiminnassaan.

Tuotteen asennus ja käyttäminen
Mitos POWER COVER on erittäin monikäyttöinen ja kestävä suojaustuote. Se soveltuu vaativiin pitkäaikaisiin suojaustarpeisiin vaaka- ja pystypinnoille. Voidaan myös vähäisemmän käytön jälkeen käyttää uudestaan.
Ennen asentamista pinnan tulee olla kuiva, rasvaton ja pölytön.
Tuote asennetaan suoraan rullalta ja leikataan halutun mittaiseksi. Suurempien alueiden suojaamisessa POWER COVER tulee asentaa vierekkäin. Mikäli halutaan 100 % kosteussulku, pitää POWER COVER asentaa 10cm limittäin tai teipata saumat tarkoitukseen soveltuvalla suojausteipillä.

Käyttökohteita ovat lattiat, portaat, hissin seinät ja ovet, ikkunat, kynnykset, karmit, katto jne. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Tekniset tiedot
-Koko: 1M X 25M
-Materiaalipaino: 350g/m2
-Paksuus: n. 2,5mm
-Puhkaisulujuus (CBR): 4,0kN
-Kartiopudotus testi ISO 13433: 10mm
-Vedenläpäisykyky: Läpäisemätön
-Veden imeytyskyky: 430 % suhteessa tuotteen omaan painoon.
-Tuotteen säilytys: Kuivassa