Suojakypärä Granite Wind sininen

Kuvaus

Suojakypärät saavuttavat uuden aikakauden niin kokonsa kuin painonsa puolesta. Delta Plus kypäräsarja on erittäin kevyt sekä markkinoiden kevein tuoteperhe. Suojakypärät on suunniteltu käyttäjää kuunnellen, merkittävä painonmuutos moniin muihin valmistajiin verrattuna tuo käyttömukavuutta eikä rasita niskoja. Kiinnityspisteet kuulonsuojaimille (mm. Silenta kiinnikkeisten kuulosuojainten sekä Peltor kiinnikkeisten Optime ja X-sarjan kuulonsuojainten kanssa). Max elinikä 10 vuotta, tällä saavutetaan ympäristöjätteen syntyvyyttä yli 77% normaalikypäriin verrattuna.

Granite Wind suojakypärä soveltuu erityisen hyvin työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaiden tilojen työskentelyyn ja pelastustyöhön. 8-piste täyshihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. Patentoidun ROTOR® system pikakiristimen ansiosta säätö (53-63cm) onnistuu työkäsineitä käyttäen sekä kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Granite Peak ja Wind kypärissä ei ole työskentelyä haittaavia lippoja eikä rakenteisiin takertuvia jäykistekouruja. Erityinen 2-tasoinen tuuletusjärjestelmä, estää päältä ja sivuilta tulevien roiskeiden sisällepääsyn kypärään, myöskään päältä valuva vesi ei tunkeudu kypärään.

Suojakypäriin saatavana runsaasti lisävarusteita kuten mm. integroidut silmiensuojaimet, kokovisiiri tai ritilä. Kypäriin mahdollisuus painattaa yrityksen logo, kysy myynnistämme lisää.

Ultrakevyt
Erityinen tuuletusjärjestelmä
Säädettävissä (ROTOR® system)
10v elinikä
Vaihto-otsapanta
Hikiotsapanta, vaihdettavissa
Runsas lisävarustevalikoima
Integroitavat silmien suojaimet
Jännitteenkesto 1000 A.C./1500 D.C.

Tuotenro.: väri kpl
13GRAWIBLFL sininen 1