Mitos Oy

Ram Board -kampanja - Tilaa nyt huippueduin!

Ram Board on markkinoiden paras ja monipuolisin lattiasuoja. Tyhjennämme varastoamme nyt reiluin ja poikkeuksellisin eduin Ram Board -lattiasuojasta. Tilaamalla nyt, voit hyödyntää edut ja saat toimituksen juuri haluttuun ajankohtaan, alkoipa suojausvaihe sitten heti tai vasta kuukausien päästä. Tarjoamme kampanjaan myös joustavat maksuehdot, eli laskun eräpäivää voidaan sovittaa suojausvaiheen alkuun.

Tilaamalla heti, saat:

Tarvikepaketti

Henkilösuoja-tarvikepaketti (arvo 150€)

Tarvikepakettiin sisältyy työmaalla lopulta suhteellisen merkittävän piilokulun muodostavia pakollisia henkilösuojatarvikkeita, kuten viiltosuojahanskoja ja suojalaseja yms. Myyjän kanssa voi neuvotella tarvikepaketin tarkemmasta sisällöstä.

5 kpl Ram Board -monitoimileikkuria (arvo 150€)

Ram Board -monitoimileikkuri on täydellinen työkalu Ram Board -lattiasuojan leikkaamiseen ja muokkaamiseen kohteeseen sopivaksi. Patentoitu Dual Edge Guard System suojaa lattiaa terältä leikkaamisen aikana eikä näin kuluta suojattavaa pintaa. Monitoimileikkuri soveltuu erinomaisesti myös muiden materiaalien, kuten muovien, kennolevyjen, nippusiteiden ja pahvien leikkaamiseen.

Ram Board monitoimileikkuri

Tilaa kampanjapaketti huippueduilla

pintasuoja kierrätys

Ram Board - teipin levitin -50% (etu 150€)

Ram Board – teipin levitin on suunniteltu tehostamaan ja nopeuttamaan suojien teippaamiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa. Teipin levittäminen onnistuu seisaaltaan joten suojaajan polvet ja selkä säästyvät ylimääräiseltä kumartelulta ja polvillaan ololta. Kestävä ja yksinkertainen rakenne tekevät Ram Board – teipin levittimestä korvaamattoman työkalun suojauskohteessa.

Tilaa nyt, maksa ja vastaanota tavara vasta suojausvaiheen alettua

Tarjoamme inventaariotyhjennys-kampanjaan myös joustavat toimitus- ja maksuehdot. Vaikka suojausvaihe työmaalla siintää vasta horisontissa, tilaamalla suojaustarvikkeet nyt saat huikeat kampanjaedut, eikä tavaraa silti tarvitse ottaa omiin välivarastoihin notkumaan. Toimitamme tavaran juuri silloin kun sitä tarvitaan, juuri sinne missä sitä tarvitaan eli suoraan työmaalle. Ei väliä vaikka suojausvaihe alkaisi vasta kuukausien päästä. 

Ram Board varasto
Toimitamme tuotteet varastostamme juuri silloin kun niitä tarvitset.

Haluatko kysyä lisää kampanjasta?

Tilaa yli 4 lavaa Ram Boardia - MEGAETU (etu jopa 500€)

Tilaamalla Ram Boardia 4 lavallista tai yli, saat aiempaa paremman edun:

  • 1 kpl Ram Board teipin levitin
  • 5 kpl Ram Board -monitoimileikkuri
  • Henkilösuojaustarvikepaketti

Kaikki kampanjaedun hyödyntäneet osallistuvat arvontaan

Arvomme kaikkien kampanja-aikana kampanjaedun hyödyntäneiden kesken huippulaadukkaan Makitan akkukäyttöisen kylmä- ja lämpölaukun. Arvo 759€.

Arvonta suoritetaan 31.3.23 kaikkien kampanjan hyödyntäneiden kesken.

Mitä vielä odotat? Huippuedut voimassa rajoitetun ajan, joten tilaa heti!

    Lisää artikkeleitamme:

    Pyydä tarjous suojaustuotteista