AT-asennustuet

Teräs 0,65-3,65m

Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Tuotetunnus (SKU): 85360 Osasto:

Kuvaus

Mitos Oy on tuonut markkinoille uudet normaalia vahvemmat ja erikoispituiset asennustuet, jonka pituus on jopa 365cm. Aikaisemmin ongelmana rakennustyömailla on ollut asennustukien maksimipituus, nyt vältetään tilanne, jossa asennustuki on liian lyhyt. Tuki sopii myös ovikarmien alapuolelle, jolloin esimerkiksi Vetoketjuovien kiinnittäminen on helppoa ja nopeaa.

Teleskooppiset asennustuet tuovat helppoutta, nopeutta sekä kustannustehokkuutta osastointien rakentamiseen koska erillisiä puisia pystytukia ei tarvita. Tukemisen varmistamiseksi voidaan tuki kiinnittää laippaan valmiiksi tehtyjen reikien läpi ylä- tai alajuoksuihin esimerkiksi ruuveilla. At-110 soveltuu erinomaisesti ovikarmien ylälaitaan, kun halutaan viedä johdot ja letkut pois kulkuväyliltä, käyttökohteina ovat myös tasokuivainten asennus katonrajaan.

Asennustuki avataan haluttuun pituuteen, joka lukittuu paikoilleen ja lopuksi kiristetään kiertämällä. Samoin hoituu myös Vetoketjuoven asennus, ovet saadaan pysymään tiukasti paikoillaan, ei pelkoa teippauksien pettämisestä. Tukia voidaan käyttää myös vaakatasossa seinästä-seinään, jolloin esimerkiksi työvaloja, johdotuksia tai letkuja voidaan asentaa pois lattioilta.

Rakennustyömaalla AT-asennustukien avulla voidaan parantaa merkittävästi työturvallisuutta ja työmaasiisteyttä sekä vähentää turhia johto- letku- ja putkirikkoja. Asennustukien ja putkikiinnikkeiden avulla kaikki johdot, putket yms. voidaan nostaa nopeasti lattiatasosta seinustoille.

Tuotenro.:kokokpl / pkt
85360190 – 365cm6
85290160 – 290cm10
8511065 – 105cm10

Lisätiedot

Attribute-35

, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *