Ram Board Artikkeli

RAM BOARD – LATTIASUOJA KOVAAN KÄYTTÖÖN

Normaalisti lattiasuoja saneerauskohteissa on joko kovalevysuoja tai PE-suojakartonki. Suojaus hoidetaan naarmujen, iskujen ja lian osalta niin, että suojat laitetaan lattiapinnan päälle ja teipataan ne paikalleen. Isommilla työmailla lattialle täytyy levittää molemmat suojavaihtoehdot; kovalevy sekä suojakartonki. Tämä siksi, ettei kumpikaan näistä vaihtoehdoista yksinään suojaa pintaa kaikilta saneeraustyömaan tuomilta vahingoilta, sillä kovalevy ei suojaa kosteudelta, eikä suojakartonki iskuilta.

Täydellinen lattiasuoja

Ram Board-lattiasuoja on markkinoiden ainoa tuote, joka suojaa lattian kosteudelta, lialta, roiskeilta ja iskuilta. Sen materiaali on helposti muotoiltavaa, joten se on helppo vierittää rullasta suoraan lattiaan ja takaisin rullalle. Ram Board on täydellinen suoja varsinkin raskaan kaluston työmaalle, jossa käytetään isoja työkaluja ja ajetaan esimerkiksi henkilönosturilla tai trukilla lattioiden päällä.

Putoavat vasarat tai laudat eivät vahingoita lattiapintaa Ram Boardin alla sen Heavy Duty-teknologian ansiosta. Kulkuväylille asetettuna Ram Board kestää repeilemättä ja kulumatta puhki. Uudiskohteissa sen hengittävä materiaali mahdollistaa kuivumisen päästämättä kuitenkaan maali tai nesteroiskeita läpi toiseen suuntaan.

Ram Board on leveydeltään 1m ja rullan pituus on 30m. Se on erinomainen vaihtoehto levitettäväksi, vaikka vain kulkuväylälle muuton ajaksi, jolloin kulkua tulee huomattavasti enemmän normaaliin arkeen verrattuna. Näin säästytään viimehetken vaurioilta vanhaan asuntoon. Lisäksi sama suoja voidaan rullata kasaan ja siirtää uuteen kotiin suojaamaan sama operaatio toiseen suuntaan.

Hyödyt
– Nopea asentaa
– Mahdollistaa uudiskohteen kuivumisen
– Suojaa iskuilta, roiskeilta, kulumiselta
– Uudelleen käytettävä
– 100% kierrätettävä
– Paloa hidastava materiaali

Ram Boardilla ratkaisu myös oven karmien suojaukseen

Lankkujen tai vaikkapa tikapuiden kuljettaminen pienestä ovesta kiireessä aiheuttavat usein lommoja ovenkarmeihin. Ram Boardilta saa myös äärimmäisen helposti ilman teippiä ja liimoja asennettavat karmisuojat suojaamaan oven karmit iskuilta ja lommoilta remonttikohteessa. Ne on helppo laittaa paikalleen ja irrottaa kun työ on valmis. Kestävä materiaali on myös uudelleenkäytettävää, joten suojan voi irrottaa ja siirtää suojausta vaativaan paikkaan.