Ota huomioon:

Kuluva aika

Suojaaminen on rakennustyömaan tuottamaton vaihe. Jotta tuottavaan osuuteen päästään nopeasti, täytyy suojaus hoitaa nopeasti.

Kiinnitys

Nopea kiinnitysmenetelmä vähentää teippaamisen tarvetta, jolloin säästyy paitsi aikaa, myös materiaaleja.

Uudelleenkäyttö

Moderni karmisuoja on helppo käyttää uudelleen ja se on valmistettu 100% kierrätysmateriaalista.

Vaahtomuovinen karmisuoja

Karmisuojat säästävät työmaakohteessa ylimääräisiltä kolhuilta 

Saneerauskohteissa, kuten kerrostalokohteissa pyritään välttämään kaikki ylimääräinen kuluminen ja kolhiintuminen. Kulkuaukkojen ja ovien kautta kuljetetaan kaikki remonttiin tarvittava rakennusmateriaali, eikä pelkällä huolellisuudella useinkaan pystytä pitämään paikkoja uudenveroisena. Kolhujen ja naarmujen peittely ja korjaus taas vie aikaa ja tuo kustannuksia työmaan valmistuttua.

Perinteisesti kulkuaukot on suojattu pahvisilla kulmasuojilla joiden kiinnittäminen tapahtuu teippaamalla. Mitos Oy:n moderni karmisuoja on valmistettu 100% kierrätysmateriaalivaahtomuovista ja sen valmis muotoilu vähentää teipin tarvetta huomattavasti kiinnitettäessä.

Nopea suojaaminen vähentää kuluja

Mitos Oy:n karmisuoja on muotoiltu vaahtomuovista istumaan täydellisesti kaikkiin suojattaviin ovenkarmeihin. Valmis muoto helpottaa ja nopeuttaa suojan asennusta ja vähentää tai jopa poistaa teippaamisen tarpeen. Perinteiset kulmasuojat täytyy teipata koko matkalta eivätkä itsessään ole suunniteltu tarrautumaan suojattavaan pintaan.

Kuten videolta huomataan, voidaan Mitoksen vaahtomuovikarmisuojilla saavuttaa jo kolmen oven suojauksessa kolminkertainen aikasäästö. Aikasäästö myös kumuloituu kun suojataan suuren saneerauskohteen kaikki kulkuaukot ja porraskaiteet ja säästyvä aika voidaan laskea jopa päivissä.

karmisuoja on helppo asentaa
karmisuoja sopii myös porraskaiteisiin

Mitoksen karmisuoja sopii myös porraskaiteiden suojaamiseen

Rappukäytävien ja portaikoiden kaiteiden suojaaminen onnistuu myös kätevästi karmisuojilla. Suoja taipuu ja muovautuu myös pyöröportaiden kaiteisiin joiden suojaaminen tavallisella pahvilla on työlästä ja aikaa vievää, eikä lopputulos perinteisillä menetelmillä ole myöskään järin suojaava. Vaahtomuovi vaimentaa iskuja tehokkasti ja estää myös naarmuuntumisen.

Itsekiinnittyvä Formax sopii hyvin rappusten ja portaikoiden suojaamiseen yhdessä Steppi-porrassuojan kanssa. Videollamme Formax Floorguard kohtaa suojausbattlessa maitokartongin.

Oikein toteutettu saneerauskohteen pintasuojaus nopeuttaa työmaata ja laskee kustannuksia

Karmisuoja on osa Mitos Oy:n nopean ja tehokkaan pinta- ja pölysuojauksen tuotevalikoimaa. Suuremmissa saneerauskohteissa täytyy ottaa huomioon hyvin erilaisia suojattavia elementtejä pelkkien seinä- ja lattiapintojen lisäksi. Mitos Oy:n tuotteilla lattia- ja seinäpintojen suojaus onnistuu nopeasti markkinoiden parhaalla itsekiinnittyvällä, hengittävällä Formax Floorguardilla, mikä mahdollistaa myös kuivumista vaativien kohteiden suojaamisen ilman pelkoa liimajäänteiden jäämisestä suojattavaan pintaan pidemmänkään suojaamisen aikana.

Järeämpään suojaukseen paras ratkaisu on Mitos Oy:n maahantuoma Ram Board, mikä suojaa iskuilta, kosteudelta ja hankaukselta esimerkiksi nosturilla liikkumista vaativissa kohteissa. Ram Board on perinteiseen kovalevy + suojakartonkisuojaukseen verraten keskimäärin 4 kertaa nopeampi levittää ja tarjoaa vastaavan suojan. Katso videoltamme kun myyntimiehemme Joni kohtaa suojausbattlessa perinteisiä suojausmenetelmiä käyttävän pitkän linjan raksamiehen.

Olipa suojausta vaativa kohteesi sitten millainen tahansa, missä vaiheessa tahansa tai missä päin Suomea tahansa, saat Mitos Oy:n asiantuntevilta myyjiltä vinkit ja tuotteet työmaan nopeaan ja kustannustehokkaaseen suojaamiseen.

pintasuoja kierrätys

Pyydä tarjous suojaustuotteista