Mitos Oy

Ram Board korvaa perinteisen kovalevyn

Miksi vaihtaa Ram Boardiin?

Helppous

Ram Board on helppo muokata kohteeseen sopivaksi mattoveitsellä ja kulkee kohteeseen 30m2 rullassa.

Ei tuplasuojausta

Ram Boardin patentoitu tekniikka estää kosteuden pääsyn pinnalle ja suojaa iskuilta tehokkaasti.

Uudelleenkäyttö

Puhdistettu Ram Board -suoja voidaan kääriä takaisin rullalle ja käyttää seuraavassa kohteessa.

Ram Board rulla on helpompi kantaa

Ram Board on helpoin tapa suojata kovalta kulutukselta

Kovalevy on yhä edelleen tavallisimpia tapoja suojata rakennustyömaan pinnat iskuilta ja raskailta työkoneilta, minkä lisäksi levyjen päälle levitetään vielä suojakartonki. Mitos Oy:n maahantuoma Ram Board poistaa tarpeen tuplasuojaukselle. Tämän lisäksi Ram Board kuljetetaan rullissa jolloin kantaminen vähenee.

– Kantaminen on iso ja aikaa vievä työvaihe rakennustyömailla. Kannatko 30 neliöä Ram Boardia vai kovalevynipun sinne kolmanteen kerrokseen, kertoo Mitos Oy:n myyntipäällikkö Joni Kinnunen.

Kovalevy huomattavasti työläämpi tapa suojata

– Tätä tuotetta voitte käyttää kaikilla lattiapinnoilla, oli se sitten kiveä, parkettia, laminaattia, betonia mitä tahansa. Ram Board päästää lattiasta nousemaan kosteuden lävitse, mutta kun astut sille märillä kengillä, kosteus ei mene läpi. Erittäin hyvin kosteussuojattu, mutta hengittävä materiaali.

Ram Board kestää myös isojen työkoneiden aiheuttaman rasituksen. Edes 4000kg nostimien alle ei Ram Boardin lisäksi tarvita kovalevy-suojausta.

Ram Board trukin alla

Haluatko kysyä lisää Ram Boardista?

Ram Board lattiasuoja

Ram Board on helpompi levittää kuin kovalevy, eikä kasvata palokuormaa

Normaalit pahvit murtuvat helposti taitellessa ja asetellessa huoneiden nurkkaan ja seinää vasten. Kovalevy taas ei kulmataitoksiin taivu ollenkaan.

– Ram Boardissa on pohjassa taittourat, eli se käännetään pystyyn ja eikä materiaali pääse murtumaan. Silloin se voidaan laittaa kätevästi seinää vasten ja voidaan laittaa esimerkiksi seinälle toinen kerros.

Monipuolisuutensa lisäksi Ram Boardilla on työmailla vaadittava paloluokitus

– Muun muassa savunmuodostus tällä tuotteella on lähes nolla. Toisin sanoen, jos syttyy tulipalo niin savuvahingot jäävät hyvinkin maltilliseksi.

Ram Boardit ovat kestävyytensä vuoksi myös helposti uudelle työmaalle siirrettäviä ja uudelleen käytettävissä. Teipit irti, pyöritellään takaisin rullalle ja seuraavalle työmaalle.

Oheistuotteet täydentävät Ram Board-valikoiman

Ram Boardit ovat kestävyytensä vuoksi myös helposti uudelle työmaalle siirrettäviä ja uudelleen käytettävissä. Teipit irti, pyöritellään takaisin rullalle ja seuraavalle työmaalle.

– Ensimmäisenä tärkeänä suojien saumat saumataan Ram Board-saumateipillä. Teippi on leveää ja tarraa hyvin huokoiseen materiaaliin ja sitten kun suojat kerätään lattialta pois uudelleenkäyttöä varten, teippi myöskin irtoaa sitten vielä tuosta pinnasta.

-Toisena oheistuotteena löytyy Ram Boardin mattopuukko. Se on käyttäjäystävällinen, turvallinen, eikä naarmuta lattiaa.

Ram Boardilta löytyy versio myös karmien suojaukseen. Ne on helppo käyttää: levitetään auki ja napsautetaan karmin päälle. Suojaa iskuilta, kolhuilta, vedettäessä kaapelia huoneesta toiseen, karmit eivät naarmuunnu.

Ram Board monitoimileikkuri

Lisää artikkeleitamme:

Pyydä tarjous suojaustuotteista