Mitos Oy

Vetoketjuovet helpottavat osastointia

Yhteenveto Vetoketjuovista:

Kestävä

Kestävä Vetoketjuovi ei tukkeennu pölystä eikä repeä.

Helppo asentaa

Vetoketjuovi on helppo asentaa kulkuaukolle tai muovilla eristettyyn kohteeseen.

Käytännöllinen

Helpottaa kulkua osastoidulle alueelle ja sieltä pois.

Mitos Oy:n Vetoketjuovet sekä Vetskariovet ovat markkinoiden parhaat ja kestävimmät työkohteen eristämiseen suunnitellut kulkuovet. Ne ovat kotimaista käsityötä ja ne valmistetaan Etelä-Savossa, Kangasniemellä Mitos Oy:n tuotantotiloissa.

vetoketjuovi käytössä

Mihin Vetoketjuovia käytetään?

– Kun remontoidaan jotain kohdetta, pöly ja muut hiukkaset täytyy pitää poissa muusta tilasta. Tällä tuotteella varmistetaan, että pöly pysyy muovin toisella puolella, mutta mahdollistetaan silti kulku osastosta toiseen.

Vetoketjuovi soveltuu parhaiten jo valmiiseen oviaukkoon. Vetoketjuovessa vetoketju on ommeltu valmiiksi muoviin jolloin asennus tapahtuu niittaamalla tai teippaamalla muovi tiiviisti oviaukon reunoihin. Ovea löytyy kolmessa eri mallissa; C-, U- ja D-aukolla varustellut. C-aukko tiivistää oviaukon sekä ylä- että alaosasta, jolloin ilma ei pääse virtaamaan vetoketjun ollessa suljettu. Jos kulku täytyy mahdollistaa myös esimerkiksi nokkakärryille, käytetään lattian puolelta avonaista D-mallia. U-mallissa taas vetoketjut saadaan auki molemmin puolin alhaalta ylös saakka.

Vetskari ovi mahdollistaa nopean kulkuaukon luomisen jo eristettyyn tilaan

Vetskariovi eroaa Vetoketjuovesta niin, että siinä on vetoketjun lisäksi vain teipit ympärillä joiden avulla se voidaan asentaa mihin tahansa kohtaan muovilla suojatussa kohteessa.

– Erilaisia kulkuaukkovaihtoehtoja Vetskariovessa löytyy A-, I-, C- ja L-mallit. A-malli on pohjasta asti auki, jolloin tupla A-ovilla saadaan luotua halutun levyinen kulkuaukko tarpeen mukaan. I-mallissa vetoketju ei avaudu lattiaan asti joten siihen jää pieni kynnys. L-malli avautuu L-kirjaimen muodossa ja C-malli on vastaavanlainen kuin Vetoketjuoven C-malli.

Haluatko tietää lisää osastoinnista?

Vetoketjuoven asennus

Miten Vetoketjuovet asennetaan?

– Vetoketjuovi voidaan asentaa ovirunkoon niittaamalla, ruuvaamalla tai teippaamalla. Pölytiiviyden säilyttämiseksi, täytyy saumat saada tiiviiksi. Vetskariovi asetetaan valmiiseen olemassa olevaan muoviin ottamalla Vetskariovi pakkauksesta, poistamalla teipin taustamuovi, asetellaan muoviseinään, avataan vetoketju ja leikataan mattoveitsellä vetoketjun taustalla oleva muovi auki.

– Yleisin ovimalli on C-malli, mutta jos erilaisia oviaukkoja tarvitsee räätälöidä, voidaan riittävän suurella tilausmäärällä tehdä mittatilaustyönä halutuilla mitoilla sekä Vetoketjuovia, että Vetskariovia.

Heavy Duty on merkki ammattilaisten käyttöön suunnitellusta tuotteesta

Molemmat tuotteet on suunniteltu kovaan käyttöön ja ne kestävät kulutusta niin muovin kuin vetoketjunkin osalta. Vetoketju on suunniteltu kestämään runsasta määrää pölyä tukkeentumatta, joten ankarissakin oloissa kulku työmaan sisällä pysyy sujuvana. Muovimateriaali on antistaattista, joten se ei sähköisty eikä näin ime itseensä pölyä ja epäpuhtauksia.

– Vetoketjuovia voidaan käyttää myös kotitalouksissa. Kun hiot tai maalaat, syntyy erittäin hienojakoista pölyä, varsinkin jos maalataan ruiskulla. Vetoketjuovella on helppo eristää remonttikohde, eikä pöly pääse leviämään.

Lisää artikkeleitamme:

Pyydä tarjous suojaustuotteista