LATTIAN SUOJAUS ON HELPPOA FORMAX FLOORGUARDILLA!

Lattian suojaus tulee yleensä kysymykseen varsinkin, kun kotiin suunnitellaan remonttia, mutta mietitäänkö lattiapinnan suojausta normaalissa arjessa? Miten eteisen tai lasten huoneen lattia kannattaa suojata tehokkaasti ja järkevästi?

Lattian suojaus lastenhuoneessa tai eteisessä

Formax Floorguard on ensiluokkainen ratkaisu lattioiden suojaukseen. Se on itsestään lattiaan kiinnittyvä, joten sen ei tarvitse pelätä lipsahtavan jalan alta, eikä sitä tarvitse ankkuroida teipillä lattiaan. Se soveltuu täydellisesti esimerkiksi lasten askarteluhuoneen lattian suojaksi, sillä Formax on vesitiivis eivätkä roiskeet tai askartelumaalit sitä läpäise. Se vaimentaa myös iskuja, jolloin riehakkaasti lentelevät lelut tai tavarat eivät vaurioita lattiapintoja lattiaan iskeytyessään. Lattioiden lisäksi Formaxilla on helppo suojata myös pöytäpintoja, jolloin ei tarvita pöytäliinoja suojaamaan pöydän kantta, vaan kestävä ja kosteutta hylkivä pinta hoitaa suojauksen kätevästi. Suoja on myös uudelleenkäytettävää materiaalia, joten leikkien väliseksi ajaksi se on helppo kääriä rullalle ja kiinnittää taas tarpeen tullen takaisin lattiaan.

Myös eteisen lattia voidaan päällystää Formax Floorguard-lattiasuojalla, jolloin lattia saa iskuja ja liikettä kestävän sekä likaa hylkivän pinnan, ilman että sitä tarvitsee pestä tai asetella jatkuvasti. Kun lattiasuoja alkaa likaantua tai kulua puhki, on se helppo irroittaa ja vaihtaa tilalle uusi päällyste. Kiinnitys lattiaan ei tapahdu liimalla, joten myöskään liimajäämiä lattiaan ei jää.

Tilapäinen huoltopiste

Polkupyörän huoltaminen on likaista puuhaa ja yleensä huolto tulee tehdä sisätiloissa. Kukaan kun ei halua öljyläikkiä tai jäämiä lattiaansa, mitkä eivät lähde pois kuin hiomalla. Lattian suojaus tilapäiseen huoltopisteeseen tehdään usein sanomalehdillä, mutta niiden kosteuden kesto ja yleinen kestävyys tekee niistä yleensä kestämättömän ja huonon tilapäisratkaisun. Formax Floorguardilla saat peitettyä kätevästi riittävän suuren alueen työpisteen alla, eikä lattia kärsi myöskään hiekan ja muun lian joutuessa lattian ja suojan väliin.

Formax Floorguardilla voidaan suojata myös vaikka autotallin lattia öljynvaihdon tai muun likaisen työn ajaksi. Näin säästytään öljytahrojen ja muiden pinttyvien aineiden siivoamiselta autotallin lattiasta.

Valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä materiaalista

Formax Floorguard on valmistettu polyesterikuitukankaasta, jonka päälle on laminoitu PE-pintakerros, mikä estää nesteiden imeytymisen ja parantaa uudelleenkäytettävyyttä. Suoja on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, joten sen kierrättäminen on mahdollista. Formax Floorguard myös hengittää hyvin, joten pelkoa lattian vaurioitumisesta sen alla ei ole. Formax Floorguardia voidaan käyttää niin tasaisella, kuin portaikossakin sen kätevän materiaalin vuoksi.

Ota yhteyttä Mitos Oy