Mitos Oy

Itsekiinnittyvä pintasuoja Formax Floorguard

Formax Floorguard

Itsekiinnittyvä

Formax on itsekiinnittyvä pintasuoja, jonka asennukseen tarvitaan hyvin vähän teippiä.

Hengittävä

Formax sopii myös kuivuviin kohteisiin, mutta on silti vesitiivis.

Suojaa iskuilta

Formax suojaa myös iskuilta ja kolhuilta tehokkaasti ilman tuplasuojausta.

itsekiinnittyvä pintasuoja Formax

Hengittävä pintasuoja ilman teippausta

Formax Floorguard on pintasuoja, jolla on helppo toteuttaa hengittävä ja kustannustehokas pintojen suojaaminen. 

– Usein valmiiden pintojen, kuten lattioiden ja seinien suojaamiseen kulutukselta, pölyltä, lialta on käytetty pahveja, kartonkeja, erilaisia muoveja.

Formax Floorguard yhdistää perinteisempien suojausmateriaalien hyvät puolet yhteen rullattavaan kolmikerros-pintasuojaan. Formax on itsekiinnittyvä eli sen asentamiseen ei tarvita ylimääräistä teippiä, mutta se ei myöskään jätä liimajälkiä suojattaviin pintoihin.

Ajansäästö tuo myös kustannussäästöjä

– Seuraavaksi mietitään, että mitä suojaus saa maksaa ja mitä se tulee maksamaan. Yleensä on pohdittu vain sitä, että minkä verran suojausmateriaali maksaa yhtä neliötä kohden, mutta kannattaa myös huomioida se, että minkä verran siihen suojaamiseen menee aikaa.

Formax on erittäin kevyt ja nopea levittää suurillekin pinnoille joten aikasäästö tavalliseen tuplasuojaukseen on merkittävä jo siitäkin syystä ettei Formaxia tarvitse teipata, vaan sen itsekiinnittyvä pinta tarttuu suoraan suojattavaan pintaan ilman teippiä.

– No mihin sitä aikaa suojaamisessa menee: kantaminen, leikkaaminen, kiinnittäminen. Eli kun me voidaan näitä vaiheita nopeuttaa, voimme säästää hyvinkin merkittävästi aikaa. Seuraavana huomioitavana seikkana suojauksen valinnassa on se, että kun meillä on pinta, onpa se sitten lattia tai seinäpinta, minkälaista kosteutta siitä pinnasta tulee: tarvitseeko ottaa huomioon pinnan kuivuminen, onko kyseessä tuore vai vanha pinta ja toisaalta minkälaista kosteutta ylhäältä alaspäin eli sisältä seinään päin tulee.

Haluatko kysyä lisää Formax Floorguardista?

yksi suoja kaikille pinnoille

Yksi pintasuoja kaikille pinnoille

– Formaxin kolmikerros-pintasuoja, oli pinnat sitten kiveä tai betonia, parkettia tai laminaattia. Tämä yksi ja sama tuote sopii kaikille näille pinnoille. Tätä tuotetta voit käyttää lyhytaikaisesti tai myös pidemmän pätkän. Tuote on hengittävä, mutta suojaa pinnan kosteudelta. Eli rakenteesta kuivumisvaiheessa tuleva kosteus pääsee tämän suojan läpi, eli se hengittää. Mutta kun taas kaatuu kahvikuppi, tulet sisään kosteilla kengillä tai sen päällle kaatuu se maalipurkki, kosteus ei pääse pintaan.

Itsekiinnityvä suoja estää myös hankausjälkien syntymisen suojattavaan pintaan. Suoja kiinnittyy pintaan koko alueelta, eikä näin pääse liukumaan ja aiheuttamaan hankausta.

Kustannushyödyt myös uudelleenkäytöstä

– Formaxia voidaan käyttää uudestaan, käännetään vaan rullalle ja viedään seuraavalle työmaalle tai jos se on likaista niin kierrätys energiajätteeseen. Kun sun pitää suojata pinnat kosteudelta, pölyltä, lialta, iskuilta sä voit käyttää siihen Formaxia. Tästä tuotteesta löytyy 2 m – 0,65 m leveät rullat pituudelta 12,5 m – 50 m.

Mitos Oy on pölynhallinan ja rakennussuojaamisen ammattilainen ja valikoimastamme löytyy laajasti kaikki tarvittavat tarvikkeet, jotta työmaa saadaan turvalliseksi.

Ota yhteyttä Mitos Oy:seen tai yhteistyökumppaneihimme, joita löytyy ympäri Suomea. Voit tutustua tuotteisiimme verkkosivuillamme ja ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme.

– Katsotaan yhdessä juuri sinulle, tai kohteellesi sopivat ratkaisut!

Lisää artikkeleitamme:

Pyydä tarjous suojaustuotteista