Mitos Oy

Maitokartonki vs itsekiinnittyvä Formax Floorguard

Ota huomioon:

Kuluva aika

Suojaaminen on rakennustyömaan tuottamaton vaihe. Jotta tuottavaan osuuteen päästään nopeasti, täytyy suojaus hoitaa nopeasti.

Kiinnitys

Itsekiinnittyvään pintasuojaan riittää kun rullan päät teipataan pintaan. Maitokartonki vaatii teippauksen koko matkalta.

Kestävyys

Formax Floorguard suojaa tehokkaasti myös iskuilta, kun taas maitokartonki suojaa vain kulkemisesta aiheutuvalta hankaukselta.

Maitokartonki teippaus

Maitokartonki on vanhanaikainen tapa suojata käytävät

Maitokartonki on tavallisimpia tapoja suojata rakennuksen kulkuväyliä kevyeltä kulkemiselta ja rakennustyömaalle kulkeutuvalta lialta. Se suojaa toki tehokkaasti hankaukselta ja roiskeilta, mutta sen työläs levittäminen ja teippaaminen suojattavalle pinnoille tekee siitä hitaan tavan suojata.

Formax Floorguard on moderni tapa suojata nopeasti pintoja. Itsekiinnittyvästä materiaalista valmistettu Formax suojaa paitsi lialta ja kulkemiselta, sen kolmikerros-rakenne vaimentaa myös pintaan kohdistuvia iskuja. Formax ei käytä kiinnittymiseen liimaa eikä mitään suojattavaan pintaan jälkiä jättävää ainetta, vaan pintasuoja kiinnittyy staattisesti. Lisäksi Formax soveltuu erinomaisesti kaikille eri pinnoille, myös kuivumista vaativille.

Suojauksen nopeus ja tehokkuus vaikuttaa kuluihin

Pintojen suojaamisen kustannukset muodostuvat paitsi suojauksen materiaalikustannuksista, myös suurelta osin suojaukseen kuluvasta työajasta. Suojaustarvikkeiden tehokas levittäminen suojattavalle alueelle vähentää suojaamiseen kestävää aikaa ja näin myös kalliita työtunteja.

Modernit suojausvälineet kuten itsekiinnittyvä Formax Floorguard levittyvät suojattavaan kohteeseen jopa puolet nopeammin mitä perinteinen maitokartonki. Nopean levityksen lisäksi sen parempi suojaavuus vähentää työmaan aiheuttamaa kulutusta suojattavilta pinnoilta, mikä tuo myös osansa kustannussäästöihin.

Formax Floorguard on myös uudelleen käytettävää, eli se on helppo pyöräyttää takaisin rullalle ja käyttää uudessa kohteessa.

itsekiinnittyvä pintasuoja Formax

Haluatko kysyä lisää Formaxista?

Formax sopii myös seinien ja portaiden suojaukseen

Formaxin itsekiinnittyvä pinta tarttuu erinomaisesti kiinni myös seiniin ilman tarvetta teippaukselle. Samat suojausominaisuudet ja hengittävyys helpottavat myös vaativammassa suojaustarpeessa, missä lattiapinnan lisäksi täytyy suojata myös muita pintoja.

Suojaamalla portaikot Formaxilla, luot kestävän ja liukumattoman suojauksen työmaalla sijaitseviin portaikkoihin. Raskaampaan porrassuojaukseen Mitokselta löytyy erinomainen Steppi -porrassuoja, minkä valmiit liimapinnat tekevät niistä helpot asentaa ja kestävät käytössä.

Lisää artikkeleitamme:

Pyydä tarjous suojaustuotteista