Mitos Oy

Suojamuovi sekä rakennusmuovi työmaalle

Muista suojamuovia valitessa

Oikea rullakoko

Oikea rullakoko helpottaa ja nopeuttaa suojaamista.

Oikea vahvuus

Suojamuovin vahvuus vaikuttaa hintaan, oikea vahvuus tuo kustannussäästöä

Itsekiinnittyvä?

Valitsetko teipattavan vai itsekiinnittyvän pintasuojan?

Oikeanlainen suojamuovi säästää aikaa ja rahaa remonttikohteissa. Suoja- ja rakennusmuoveja on saatavilla useissa eri rullakossa ja niillä suojataan kohdetta maalaukselta, pölyltä ja muulta remontista aiheutuvalta lialta.

rakennusmuovit

Suojamuovi ja rakennusmuovi – miten valitset?

– Yleisin materiaali on rakennusmuovi, joka tulee yleensä 3m rullakoossa, ja on paksua ja kestävää. Sitä on saatavilla myös pienemmissä rullakoossa kierrätysmateriaalista valmistettuna. Rakennusmuovia löytyy myös paloa jatkamattomana, joka tehdään usein puhtaasta materiaalista jolloin väri on valkoinen.

– Staattinen suojamuovi tarttuu pintoihin kiinni staattisesti, sitä on saatavilla useassa eri rullakoossa, myös suuremmassa rullakoossa jolla suojaa vaikka koko huoneen.

Paksuimmalla rakennusmuovilla voidaan rakentaa kohteen ympärille täydellinen eriste seinistä aina kattoon saakka.

– Vahvemmilla rakennusmuoveilla voidaan suojata myös lattioita ja ne kestävät kävelyn, mutta ohuemmat muovit eivät lattian suojaamiseen sovellu, koska ne kuluvat puhki.

Staattinen suojamuovi on täydellinen pieniin kohteisiin

Staattinen suojamuovi tarttuu pinnoille itsestään ilman teippiä ja mahdollistaa näin helpon asennuksen pieniin rakennuskohteisiin. Kulutusta se ei kuitenkaan vahvempien rakennusmuovien tapaan kestä.

– Staattinen suojamuovi sopii erittäin hyvin huonekalujen suojaamiseen, kuten muutoissa tai kesäasunto kun jätetään talvehtimaan tai kun tehdään esimerkiksi pientä maalausremonttia seinään tai kattoon.

– Huonekalujen suojaamisessa on erittäin hyvä tuote myös kiristysmuovi. Kiristysmuovi on kaikille tuttu materiaali. Sitä käytetään tehtaissa, pakkaamisessa, muutoissa, kuljetuksissa ja se tarraa ihan mihin vaan.

Haluatko lisätietoa suojamuoveista?

Pyydä apua jo ennen työmaan alkua

– Kun teillä alkaa se työmaakohde, ottakaa meihin ajoissa yhteyttä, katsotaan teille oikeat tuotteet. Saadaan säästettyä aikaa ja rahaa.

Mitos Oy on pölynhallinnan ja rakennussuojaamisen ammattilainen ja valikoimastamme löytyy laajasti kaikki tarvittavat tarvikkeet, jotta työmaa saadaan turvalliseksi.

Ota yhteyttä Mitos Oy:seen tai yhteistyökumppaneihimme, joita löytyy ympäri Suomea. Voit tutustua tuotteisiimme verkkosivuillamme ja ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme.

Lisää artikkeleitamme:

Pyydä tarjous suojaustuotteista