Mitos Oy

Näin suojaat tehokkaasti työmaalla

mitos työmaan suojaus

Ota huomioon:

Lattiasuojat

Käytössä oleva rakennuskalusto, rakentamisen mittakaava ja käytettävät materiaalit määrittävät oikeat lattiasuojamateriaalit.

Suojamuovit

Suojamuovilla suojataan kohdetta maalaukselta, pölyltä ja muulta remontista aiheutuvalta lialta.

Pölynhallinta

Pölynhallinta lisää työskentelymukavuutta, vähentää terveyshaittoja sekä helpottaa remontin jälkeistä siivousta.

Ram Board

Ram Board kustannustehokkain ja järein lattiasuoja

Lähes jokaisella työmaalla lattia joudutaan suojaamaan jossain työvaiheessa. Eri työn vaiheissa suojaustarve on erilainen, joten myös tarvittavat suojausmateriaalit voivat vaihtua työmaan edetessä.

Järeintä suojausmateriaalia Mitoksen valikoimassa edustaa Ram Board. Se korvaa lattiansuojauksessa yleisimmin käytetyn kovalevy-suojakartonki-yhdistelmän hengittävänä, helposti käsiteltävänä ja kulutusta paremmin kestävänä vaihtoehtona. Vertasimme Ram Boardin tehokkuutta kovalevyyn nähden ammattilaisen käsittelyssä, video vertailuun löytyy täältä.

Itsekiinnittyvä Formax Floorguard nopeaan suojaustarpeeseen

Kevyempään, nopeampaan suojaustarpeeseen Formax Floorguard on täydellinen ratkaisu. Sen itsekiinnittyvä pinta ei vaadi lainkaan teippausta ja sen kolmikerros-rakenne suojaa iskuilta, kosteudelta ja naarmuilta. Lisäksi Formaxia voidaan käyttää millä tahansa pinnalla sekä lyhytaikaiseen, että myös pidempiaikaiseen suojaukseen.

Voit katsoa tarkemman esittelyn alla olevasta linkistä.

itsekiinnittyvä pintasuoja Formax

Haluatko kysyä lisää rakennussuojaustuotteista?

Oikein valittu suojamuovi tehostaa suojausta

Erilaiset suojamuovit ja rakennusmuovit on suunniteltu erilaisten kohteiden suojaamiseen. Tehokkain suojaaminen tapahtuu työvaiheesta riippuen oikean rullakoon ja oikean muovin vahvuuden valinnalla. Maalaukseen, pölynhallintaan ja muun remonttilian leviämisen hallintaan käytetään erilaisia suojamuoveja.

Katso lisää, kun asiantuntijamme kertoo mitä suojamuoveissa täytyy ottaa huomioon.

Pölynhallinta helpottaa kaikkia työn vaiheita

Osastoimalla ja eristämällä työkohde saavutetaan hyötyä niin työmukavuuden kuin työturvallisuudenkin kannalta. Puu-, betoni-, metalli- ja kivipölyn leviäminen sisätiloissa voidaan estää tehokkaasti ja sillä saavutetaan myös aikasäästöä siivouksessa.

Kerromme alla olevan linkin takana kaiken mitä sinun tulee tietää pölynhallinnasta.

Lisää artikkeleitamme:

Pyydä tarjous suojaustuotteista