REMONTTI-OPAS – NÄIN SUOJAAT KOTISI TEHOKKAASTI REMONTIN AJAKSI

Lattian vaihto yhteen huoneeseen

Kun huoneistossa tehdään remontti vain yhteen huoneeseen, kannattaa huone eristää muusta huoneistosta tavalla tai toisella. Kulkeminen huoneeseen on kuitenkin hyvä tehdä helpoksi, jotta muuta huoneistoa ei vahingoiteta kulkemisen yhteydessä. Eristämisellä on myös muita etuja. Remontti huoneen eristäminen estää pölyn ja muun lian leviämisen muuhun huoneistoon.

Ensimmäisenä huoneen oviaukkoon kannattaa asentaa vetoketjulla toimiva Mitoksen vetoketjuovi. Se tekee kulkemisesta helppoa ja avattava ja suljettava ovi estää tehokkaasti pölyn leviämisen huoneistoon. Vetoketjuovea on saatavilla useissa eri malleissa, joten riippuen jokaiseen tarpeeseen löytyy oma malli. Remontin jälkeistä siivousta helpottaa myös, jos seinät ja katto suojataan remontin ajaksi.

Ram Boardilta löytyy loistava tuote suojaamaan ovenkarmit kolhuilta ja naarmuilta. Remonttikohteeseen joudutaan kantamaan sekä lattiamateriaaleja, että työkaluja, jolloin pienetkin kolahdukset oven karmeihin aiheuttavat niihin lommoja. Ram Board-karmisuoja kiinnitetään karmiin ilman liimoja tai teippejä ja se on täysin uudelleen käytettävä ja kierrätettävää materiaalia.

Keittiöremontti

Pölynhallinta on tärkeässä osassa kaikissa remonteissa, joten myöskään keittiöremontissa sitä ei pidä laiminlyödä. Eristämisellä voidaan tehdä jo iso vaikutus pölynestoon. Jos kyseessä on avokeittiö, voidaan remonttialue eristää Mitoksen asennustukia hyväksikäyttäen. Asennustuilla voidaan pystyttää seinät eristämään avokeittiö muusta asuintilasta, eikä remonttipöly pääse näin tunkeutumaan muualle huoneistoon. Kulkuaukkoon remonttialueelle voidaan jälleen käyttää vetoketjuovea, ja paras vaihtoehto lienee A-mallinen vetoketjuovi, jolloin kulkuaukosta voidaan tehdä halutun levyinen. Alareuna on vapaa, joten remonttialueelle päästään myös nokkakärryillä.

Remonttialueen, sekä alueelle kulkemisväylän lattia kannattaa suojata naarmuilta, iskuilta ja lialta. Tähän erinomainen tuote on Formax Floorguard. Se on itsestään lattiaan kiinnittyvä ilman liimaa tai teippiä, ja sen suojauskyky on markkinoiden parhaita. Se pitää kosteuden ja suojaa tehokkaasti iskuilta ja kulumiselta. Floorguard-rullia löytyy useissa eri mitoissa.

Lue lisää vinkkejämme liittyen kohde- ja henkilösuojaukseen liittyen Artikkelit-osiosta!

Ota yhteyttä Mitos Oy

    Liittyvät tuotteet: